• стари занаети

ВИДЕО ИНТЕРВЈУ| Домазетов: Часовничарот враќа во живот мртво парче метал кое не работи

„Слободен печат“ во поддршка на старите занаети од Скопската чаршија. Преку интервјуа со занаетчиите ќе се обиде да ги спаси од заборав, да ги запозне младите генерации со традицијата која со векови се одржува во Чаршијата. Можеби прилозите ќе бидат поттик за некој млад човек некој занает да го одбере за своја идна професија и со …

ВИДЕО ИНТЕРВЈУ| Домазетов: Часовничарот враќа во живот мртво парче метал кое не работи Read More »