• поводник

ВИДЕО | Жена шета маж на поводник сред бел ден во Минхен

На социјалните мрежи се појави видео од жена како шета маж на поводник среде Минхен, што предизвика бурни реакции на социјалните мрежи. Имено, на инстаграм профилот на „Munchner Gesindel“, кој објавува интересни снимки од главниот град на Германија, објавена е снимка од жена како шета маж на поводник во близина на ексклузивен дел од градот. …

ВИДЕО | Жена шета маж на поводник сред бел ден во Минхен Read More »