• парк

Скопјани добиваат нов спортско-адреналински парк лоциран покрај кејот на Вардар во Карпош

Скопјани и скопјанки добиваат уште едно место за спорт и рекреација, отворен е новиот спортско-адреналински парк лоциран покрај кејот на Вардар во Карпош, објави градоначалникот на Скопје Петре Шилегов на својот фејсбук профил. -Новиот адреналински дел, а особено спортско-качувачката карпа очекувам да биде атракција не само за скопјани, туку и содржински да ја збогати туристичката …

Скопјани добиваат нов спортско-адреналински парк лоциран покрај кејот на Вардар во Карпош Read More »