• Јапонец

ВИДЕО: Јапонецот кој потроши илјадници евра да стане куче го прошетаа првпат на поводник низ парк

Јапонец кој потроши илјадници евра за да се трансформира во куче од расата шкотски овчар неодамна го имаше своето прво јавно појавување, а камерата на еден германски ТВ канал го сними неговото деби на улица и реакциите на луѓето и на животните на неговиот крајно реалистичен костим. Во претходните видеа поставени на неговиот канал на …

ВИДЕО: Јапонецот кој потроши илјадници евра да стане куче го прошетаа првпат на поводник низ парк Read More »