Разговор со Искра Канзурова, ТВ-водителка: На маж му ја предавам кујната, а за возврат го барам далечинското

Иако вели дека во последно време не прифаќа интервјуа, со Искра Канзурова лесно „се убедивме“. „Решив да зборувам со вас, затоа што вака се прават вистинските интервјуа, во живо, а не по имејл, во пишана форма“, објасни познатата водителка. Ја посетивме на нејзиното работно место во ТВ Алфа и веднаш откако пречека неколкумина гости во …

Разговор со Искра Канзурова, ТВ-водителка: На маж му ја предавам кујната, а за возврат го барам далечинското Read More »