• Интерарт

Проектот „Простор за разговор“ на „Интерарт“ ја продолжува Националната турнеја во Охрид и Струга

Културниот центар „Интерарт“ во соработка и со поддршка на Швајцарската амбасада во Скопје, ја продолжува Националната турнеја на проектот „Простор за разговор“ – „Dancing (Talking)Table“, кој има за задача да ја подигне свеста за родовата еднаквост и семејното насилство. Следните настани ќе се одржат на 20 октомври, во соработка и партнерство со Младинскиот центар Охрид …

Проектот „Простор за разговор“ на „Интерарт“ ја продолжува Националната турнеја во Охрид и Струга Read More »