• години

После 17 години истрага најдено е телото на Бери Колен

Бери Колен (23) исчезна на 1 мај 2004 година, кога се враќаше од локален бар во Крушејвен. И покрај полицискиот претрес, цели 17 години немаше ни трага ни глас за него, а семејството ја изгуби секоја надеж дека некој некогаш ќе го најде повторно. Но, во јуни годинава, во близина на пристаништето Хју Ковини во …

После 17 години истрага најдено е телото на Бери Колен Read More »