• динамо

Уште 22 навивачи на Динамо се пуштени од грчките затвори

Уште 22 навивачи на фудбалскиот клуб Динамо се ослободени од грчките затвори, со што бројот на ослободените до сега е 63, соопшти денеска хрватското Министерство за надворешни и европски работи. Се наведува дека согласно инструкциите на Владата, преку Амбасадата на Хрватска во Атина, на сите им била понудена финансиска помош при враќањето во Хрватска, како …

Уште 22 навивачи на Динамо се пуштени од грчките затвори Read More »