• Адеми

Ристовски: Се случија некои работи во репрезентацијата, сега не сакам да зборувам

По подолго време Стефан Ристовски не беше во А-селекцијата, како што е познато Ристовски се повлече поради несогласувања со селекторот Благоја Милевски. За Ристовски исто така било чудно што во време на репрезентативната пауза тој немал обврски, а тоа го зборуваше во интервјуто за „Вечерњи лист“. „Оваа нова ситуација за мен е чудна. Доаѓа паузата и мене …

Ристовски: Се случија некои работи во репрезентацијата, сега не сакам да зборувам Read More »