• видео анкета

ВИДЕО АНКЕТА | Сообраќајот во хаос, паркингот скап, но и да платиш нема место

Сообраќајот во Скопје е хаотичен, гужви, чекање во редици на сите раскрсници, паркинг место е чиста лотарија, посебно во централното градско подрачје. „Слободен печат“ ги праша граѓаните како се вози низ градот и како се снаоѓаат кога треба да паркираат? Сите се едногласни кога е во прашање сообраќајниот хаос, од Влае до Центар се вози …

ВИДЕО АНКЕТА | Сообраќајот во хаос, паркингот скап, но и да платиш нема место Read More »