• Вакцини

Професор во Германија казнет бидејќи ги споредил вакцините против ковид со холокаустот

Професор во германскиот главен град Берлин е казнет со 3.000 евра поради поттикнување омраза споредувајќи ја вакцината против коронавирус со холокаустот. 62-годишникот, кој предавал во стручно училиште, го банализирал убиството на шест милиони Евреи, одлучи вчера окружниот суд. Во 2021 година, обвинетиот објави видео на онлајн платформа на која се прикажани портите на нацистички концентрационен …

Професор во Германија казнет бидејќи ги споредил вакцините против ковид со холокаустот Read More »