• тополница

АУДИО: Случајот со мајката која си го одзеде животот во Тополница, открива потчинет живот, насилство и продавање на жени за пари пред замижани институции

Блиска роднина на младата мајка која си го одзеде животот со труење во радовишкото село Тополница за „Слободен печат“ открива дека на самоубиството му претходеле години на изолација на девојката од нејзиното семејство, откако мајка ѝ ја дала за 7 илјади евра на човек со кого таа самата била во врска. Кога партнерот ѝ кажал …

АУДИО: Случајот со мајката која си го одзеде животот во Тополница, открива потчинет живот, насилство и продавање на жени за пари пред замижани институции Read More »