• Тирана

Македонски државјанин баран со меѓународна потерница уапсен на аеродромот во Тирана

Македонскиот државјанин В.Е.(32) од Струга е уапсен на меѓународниот аеродром во Тирана, врз основа на меѓународна потерница. Уапсен бил пред летот за Базел, Швајцарија од аеродромската полиција, како резултат на размена на информации меѓу Интерпол Тирана и Интерпол Скопје. „Се смета за водич на криминална нарко-група од Струга. При полициска акција на 24 ноември 2023 …

Македонски државјанин баран со меѓународна потерница уапсен на аеродромот во Тирана Read More »