• татјана стојановска

ФОТО | „Нашата свадба“: Татјана Стојановска објави фотографии од свадбата со саканиот Михаил

Десет години откако се свршија, телевизиската презентерка Татјана Стојановска и нејзиниот партнер Михаил Китановски во саботата (10 јуни) го изговорија судбоносното „да“ пред најблиските. „Пред точно 10 години, на 10 јуни 2013 година, Михаил ме побара за жена на нашиот прв одмор во Грција, и тогаш по неколку месеци од запросувањето, почнавме да живееме заедно. …

ФОТО | „Нашата свадба“: Татјана Стојановска објави фотографии од свадбата со саканиот Михаил Read More »