• Стефан Лазаров

ФОТО | Се ожени јутјуберот Стефан Лазаров: Традиционални обичаи, бели гулаби пред црква

По седум години љубов, се ожени јутјуберот Стефан Лазаров со својата девојка Марта. Двојката се венчаше во соборниот храм „Св. Климент Охридски“ во Скопје, каде во име на љубовта ги пуштија и белите гулаби. Според фотографиите кои среќниот младоженец ги сподели на својот Инстаграм профил, на венчавката и претходеше цела традиција. По невеста се одеше со тапани и знамиња, во …

ФОТО | Се ожени јутјуберот Стефан Лазаров: Традиционални обичаи, бели гулаби пред црква Read More »