• сметка

Во јануарските сметки за струја нема да има надомест од 200 денари за пристап до мрежа, вели Бислимовски

За да се зголеми довербата кај граѓаните и да знаат дека никој не остварува екстра профит во јануарската сметка за потрошена електрична енергија која граѓаните ќе ја добијат во февруари нема да има надомест од 200 денари за пристап до мрежа, информира денеска претседателот на Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ), Марко Бислимоски. -РКЕ го прави …

Во јануарските сметки за струја нема да има надомест од 200 денари за пристап до мрежа, вели Бислимовски Read More »