• силекс

Тренерска смена и во Кратово: Горзад Михајлов повеќе не е тренер на Силекс

Горзад Михајлов повеќе не е тренер на Силекс и го напушти кратовскиот клуб по есенскиот дел од Првата фудбалска лига. Иако беше еден од најуспешните тренери во историјата на клубот, Михајлов одлучи да си замине и спогодбено го раскине договорот. „Секогаш има крај на една епизода, епизода која траеше две ипол години. Можам да бидам …

Тренерска смена и во Кратово: Горзад Михајлов повеќе не е тренер на Силекс Read More »