• Промоција

Стихозбирката „Прости песни“ од Александра Спасеска ќе има промоција во Струмица

Здружението за развој на култура и заштита на културно наследство „Контекст – Струмица“ на 2 февруари, од 18.30 часот, во просториите на „Јуроп хаус Струмица“ организира промоција на стихозбирката „Прости песни“ од Александра Спасеска. По успешната промоција на „Прости песни“ на Саемот на книга 2023, и распродадено прво издание за само 13 дена, како и …

Стихозбирката „Прости песни“ од Александра Спасеска ќе има промоција во Струмица Read More »