• млади

Речиси половина од младите веруваат дека пандемијата ја создале моќници што сакаат да владеат со светот

Речиси половина од младите, односно 43 отсто, веруваат дека пандемијата предизвикана од коронавирусот е создадена од мала група на моќни луѓе со цел да владеат со светот, вели извршниот директор на Младинскиот образовен форум (МОФ), Димитар Низамовски, кој во емисијата „360 степени“ ги коментираше резултатите од студијата за социополитичкото учество на младите во Северна Македонија, …

Речиси половина од младите веруваат дека пандемијата ја создале моќници што сакаат да владеат со светот Read More »