• миленици

ВИДЕО | Педијатар предупредува: Не им верувајте на домашните кучиња во близина на мали деца

Иако сите ги сакаме нашите домашни миленици, не секогаш треба да им веруваме, особено кога станува збор за децата. Ова го потврдува и педијатар Сами, една од двете сопственички на тикток-профилот „Педи палс“. Таа ги предупредува родителите дека симпатичните, популарни видеа од бебиња и кучиња што ги гледаме на социјалните медиуми се исклучок. Динамиката помеѓу …

ВИДЕО | Педијатар предупредува: Не им верувајте на домашните кучиња во близина на мали деца Read More »