• марјан јосифоски

СВР Тетово: Внимателно кон Попова Шапка, Маврово и долината на Радика коловозите подмрзнуваат, а можни се и одрони

Секторот за внатрешни работи Тетово со апел до возачите да ја прилагодат брзина според условите на патот, посебно доколку патуваат кон Попова Шапка, Маврово или по долината на Радика и задолжително да поседуваат зимска опрема. Зашто, поради ниските температури наутро и навечер коловозите подмрзнуваат и стануваат лизгави, а во долината можни се и одрони од …

СВР Тетово: Внимателно кон Попова Шапка, Маврово и долината на Радика коловозите подмрзнуваат, а можни се и одрони Read More »