• мачка

ВИДЕО | Сопствениците ја тргнале новогодишната елка, па морале да ја вратат: Реакцијата на нивната мачка е хит

Сопствениците на бенгалската мачка Флаундер пред три дена ја извадиле елката од својата куќа, но не очекувале дека тоа ќе ѝ го скрши срцето на нивната мачка. На видеото кое го погледнале повеќе од 3,5 милиони луѓе, можеме да го видиме Флаундер како седи на местото каде што се наоѓала елката и гласно мјаука. @floundercat …

ВИДЕО | Сопствениците ја тргнале новогодишната елка, па морале да ја вратат: Реакцијата на нивната мачка е хит Read More »