• културен печат

Серијата книжевни гостувања „Добри гости“ на „ПНВ Публикации“ в сабота продолжува во Охрид

Издавачката куќа „ПНВ Публикации“ од Скопје, во соработка со „Скопскиот поетски фестивал“ и „Култура Бета“, в сабота во Охрид ќе го реализира шестото издание на проектот „Добри гости“, преку кој иницира серија книжевни гостувања на автори од Скопје во внатрешноста на земјата на заеднички читања со локални автори, а во соработка со локални чинители. Настанот …

Серијата книжевни гостувања „Добри гости“ на „ПНВ Публикации“ в сабота продолжува во Охрид Read More »