• кукла

ВИДЕО | Ким Кардашијан ја покажа канцеларијата: Има кукла од себе и 3Д модел на нејзиниот мозок

Ким Кардашијан во средата на TикТок ја покажа својата канцеларија во компанијата „СККН“ (SKKN), во која има 3Д верзија на нејзиниот мозок и солариум. „Јас сум Ким Кардашијан… Се разбира, сите мои насловни страници на списанијата ги покриваат моите ѕидови“, го започна видеото на ТикТок сопственичката на СКИМС (SKIMS) додека оди низ ходникот облечена во …

ВИДЕО | Ким Кардашијан ја покажа канцеларијата: Има кукла од себе и 3Д модел на нејзиниот мозок Read More »