• куче

Сведоштва за повредени миленици при прегледи: Грумерот може да го повреди кучето, а не обратно

Рани по кожата, исечени уши, крварење од ноктите, габични и бактериски инфекции од нестерилни машинки, повреди на тапанчето во увото кои доведуваат до глувило, но и повреда на окото што резултира со чир на рожницата, па прераснува во слепило, се најчест, но мал дел од оние повреди кои ги предизвикуваат необучените грумери кај кучињата. Ова …

Сведоштва за повредени миленици при прегледи: Грумерот може да го повреди кучето, а не обратно Read More »