• книга

„Или-Или“ ја објави книгата „Луѓето, а не градот“ од Снежана Младеновска Анѓелков

Издавачката куќа „Или-Или“ ја објави новата книга „Луѓето, а не градот“ од Снежана Младеновска Анѓелков. Станува збор за трета прозна книга на авторката, која претходно ги објави „Единаесет жени“ (добитник на Роман на годината на „Утрински весник“ во 2011 година) и „Молчи со отворена уста“ (2019). – „Луѓето, а не градот“ е слоевито, хибридно дело, …

„Или-Или“ ја објави книгата „Луѓето, а не градот“ од Снежана Младеновска Анѓелков Read More »