• Хју Хефнер

Вдовицата на Хју Хефнер открива мрачни тајни: Ги снимаше сексуалните авантури на познати личности и политичари…

Вдовицата на Хју Хефнер, Кристал Хефнер, во своите мемоари „Кажи само добри работи: Преживување на ‘Плејбој’ и пронаоѓање себеси“ открива мрачни тајни за нејзиниот сопруг. Таа тврди дека имал инсталирано камери во неговата спална соба. Кристал вели дека нашла „мали шпионски дупки“ во подножјето на неговиот кревет и верува дека тој ги снимал своите сексуални …

Вдовицата на Хју Хефнер открива мрачни тајни: Ги снимаше сексуалните авантури на познати личности и политичари… Read More »