• фестивал

Интервју со Маја Бабиќ, тим лидер на фестивалот БЕАМ: Валоризацијата е клучна насекаде

Годинава ќе се одржи второто издание на БЕАМ, фестивал што ги наградува најдобрите и најуспешни настани одржани во 2023 година, а додека е отворена можноста за пријавување на учесниците, се сретнавме со Маја Бабиќ, тим лидер на БЕАМ. Речиси тридецениското искуство во областа на организацијата на настани и односите со јавност Маја Бабиќ го вложува …

Интервју со Маја Бабиќ, тим лидер на фестивалот БЕАМ: Валоризацијата е клучна насекаде Read More »