• брзо возење

Полицијата казни 244 возачи за брзо возење

Полицијата вчера казни 244 возачи за брзо возење, на територија на цела држава. Од нив, пет возила се движеле со брзина над 50 километри на час повеќе од дозволеното, а три возила се движеле со дури над 70 километри на час повеќе од дозволената брзина. Притоа, 103 возила ја пречекориле брзината во населено место, а …

Полицијата казни 244 возачи за брзо возење Read More »