• Бенд

Во Тајланд приведени руски рокери, познати критичари на Путин

Член на рок-бендот „Би-2“ од Русија којшто е критички настроен кон руските воени походи во Украина, е депортиран од Тајланд во трета земја, а другите можат да побараат помош од УНХЦР, или ако имаат двојно државјанство, можат да бараат да отидат во друга земја, изјави началникот на тајландската полиција за имиграција, Пол Мај Ген Пантама …

Во Тајланд приведени руски рокери, познати критичари на Путин Read More »