• скопје

Регионална акција: Во четврток ќе бидат засадени 100 платани и јавори во Кисела Вода

Вкупно 800 дрвја ќе бидат засадени на 1 декември во повеќе градови во регионот, вклучително и во Скопје, во општина Кисела Вода, во рамките на регионалната акција „Дрво на пријателството“ што ја спроведува Европскиот фонд за Балкан во соработка со AirCare/Мој Воздух во Македонија и други локални партнери во сите земји од регионот на Западен …

Регионална акција: Во четврток ќе бидат засадени 100 платани и јавори во Кисела Вода Read More »