• полиција

Тошковски најави награди за вработените во полиција кои ќе помогнат да се надмине кризата со издавање на лични документи

Министерот за внатрешни работи, Панче Тошковски побара помош од полициските синдикати во надминување на предизвиците во делот на издавање лични документи. Тошковски најави дека, сите вработени во полиција, кои ќе помогнат во решавање на овој проблем, ќе бидат наградени. Од страна на министерот беше побарано од синдикатите во рамките на своите можности да помогнат во …

Тошковски најави награди за вработените во полиција кои ќе помогнат да се надмине кризата со издавање на лични документи Read More »