• мајами

ВИДЕО | Најголемиот брод за крстарење во светот исплови од Мајами

Најголемиот брод за крстарење во светот исплови од Мајами, Флорида, на своето прво патување овој викенд, покрај загриженоста на еколозите за емисиите на метан што може да ги произведе. 365 метри долгата „Икона на морињата“ има 20 палуби на кои може да се сместат максимум 7.600 патници и е во сопственост на групацијата Ројал Карибиан. …

ВИДЕО | Најголемиот брод за крстарење во светот исплови од Мајами Read More »