• Кривичен суд

За упадот во М-НАВ Незири и уште три лица добија 30 дена куќен притвор

Кривичниот совет при Основниот кривичен суд Скопје попладнево на четирите лица поврзани со случувањата во М-НАВ им определи мерка куќен притвор во траење од 30 дена, како и дополнителни мерки на претпазливост, односно привремено одземање на патна исправа и забрана за нејзино издавање и забрана за приближување или воспоставување односно одржување контакти или врски меѓу …

За упадот во М-НАВ Незири и уште три лица добија 30 дена куќен притвор Read More »