• кошарка

ФОТО: Кошаркарската легенда Перо Антиќ ja поддржа листата „Александар Вучиќ – Србија не смее да запре

Перо Антиќ, поранешен кошаркар на Црвена звезда и претседател на Кошаркарскиот сојуз на Северна Македонија, ја поддржа листата на Српската напредна партија на претстојните избори, објавуваат српските медиуми. Кошаркашка легенда Перо Антић данас је подржао листу "Александар Вучић – Србија не сме да стане". Хвала, легендо! ?????? #SrbijaNeSmeDaStane #SNS #Srbija pic.twitter.com/QEzg0Gt9om — СНС СРБИЈА (@sns_srbija) …

ФОТО: Кошаркарската легенда Перо Антиќ ja поддржа листата „Александар Вучиќ – Србија не смее да запре Read More »