• кампања

Надзорниот одбор за изборната кампања го отфрли предлогот изборите во Србија да се оценат како нерегуларни

Според Надзорната комисија за изборна кампања на Собранието на Србија, изборите на сите нивоа во Србија се оценети како регуларни. Надзорната комисија за изборната кампања на Собранието на Србија денеска со мнозинство гласови го отфрли предлогот на членот од опозицијата Слободан Првановиќ предвремените парламентарни, покраински и во некои општини и градови и локални избори, кои …

Надзорниот одбор за изборната кампања го отфрли предлогот изборите во Србија да се оценат како нерегуларни Read More »