• живот

ГАЛЕРИЈА | Зоолошката градина е секогаш добар избор: Викендов израдувајте ги дечињата со убава прошетка, еве кој ве чека!

Ви носиме преубава фотогалерија од Зоолошката градина во Скопје.  Жителите на нашата зоолошка градина позираа пред нашиот фото-објектив, некои гордо, други помалку срамежливо, ама ќе се согласите дека сите се – одлични фотомодели! Преубави, презгодни и преслатки. Израдувајте ги дечињата викендов со прошетка. Во меѓувреме, ѕирнете кој таму ве чека, и тоа – со голема …

ГАЛЕРИЈА | Зоолошката градина е секогаш добар избор: Викендов израдувајте ги дечињата со убава прошетка, еве кој ве чека! Read More »