• европа

Копер, Опатија и Мостар се регионалните „бисери“ во Европа

Магазинот„Конде Наст Травелер“ направи листа на градови кои ги нема на туристичките мапи на европските патници и се потруди да ги претстави овие дестинации пред своите читатели. Од градовите од нашиот регион, на листата се наоѓаат Копер, Опатија и Мостар, три градови со три различни енергии, со неверојатна убавина, места кои го пречекуваат секој патник …

Копер, Опатија и Мостар се регионалните „бисери“ во Европа Read More »