Зоолошката градина Палиќ: Почина лавицата Кики која беше најдена покрај пат во Србија

Во зоолошката градина Палиќ починала лавицата Кики. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber – Лавицата Кики повеќе не е со нас. По 15 дена борба, таа ја загуби битката на својот живот, и покрај нашите најдобри напори да ја вратиме. Кики почина на 6 октомври околу 21 часот. Се надеваме дека нема да се …

Зоолошката градина Палиќ: Почина лавицата Кики која беше најдена покрај пат во Србија Read More »