ВИДЕО: Во Скопје се врати групата македонски работници кои беа во најкритичното подрачје во Израел

На скопскиот аеродром со групата од стотина македонски државјани се вратија и 11-те работници кои преку македонска фирма работеа на палестинска територија, во Рамалах на Западниот Брег кога во саботата започнаа терористичките напади и воените дејства во Израел. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Во наредните два дена овие 11 македонски работници успеале да …

ВИДЕО: Во Скопје се врати групата македонски работници кои беа во најкритичното подрачје во Израел Read More »