Зорица Заева и партнерката на Ципрас прошетаа по скопското Кале (ФОТО)

Премиерите Зоран Заев и Алексис Ципрас се на Бизнис економскиот форум во хотелот „Александар Палас“, а нивните партнерки го искористија убавиот ден да прошетаат по скопското Кале.

-Топло добредојде и за драгата Бети. Убав ден за пријателства, за срдечна дружба со Зорица, интересни разговори и за разгледување на градот на солидарноста. Прекрасно попладне, полно со оптимизам и ведрина, беше објавено на официјалната Фејсбук страница на премиерот Заев.

Видео на денот