ВИДЕО: Милијардерот Ричард Бренсон полета во вселената и успешно се врати на Земјата

Британскиот претприемач Сер Ричард Бренсон полета во вселената. Милијардерот порано рече дека сака да го процени искуството пред да им го овозможи на другите, односно на клиентите кои плаќаат за да отпатуваат во вселената, следната година. Бенсон досегна до работ на вселената. Тој полета во ракетен авион и за час и половина ја достигна висината … Продолжи со читање ВИДЕО: Милијардерот Ричард Бренсон полета во вселената и успешно се врати на Земјата