Виц на денот: Запознавање

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Малиот Трпе го прашува татко си:
– Тато, како се запознавте со мама?
– Долга приказна. Она верува дека јас ја имам запалено на клада уште во 1703 година и од тогаш се заколнала дека ќе се врати и ќе ми се одмазди…

Видео на денот