Виц на денот: Резиме

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Трпе на интервју за работа. Директорот го прашува:
– Во резимето ви пишува дека сте женет и имате 5 деца?
– Точно.
– А со рацете знаете ли нешто да правите?!

Видео на денот