Виц на денот: Исхрана

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Трпе оди на преглед за висок притисок.
– Не треба да јадеш месо.
– А што да јадам?
– Па, сливи, грозје, круши…
– Јас тоа го пијам, кажи што да јадам?!

Видео на денот