Виц на денот: Број

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Влав пишува порака на друг влав:
– Јани, не можам да ти го најдам бројот, те молам ѕвони ми ти!
По некое време добива порака:
– Си го сменив телефонот, и јас ти го немам бројот.

Видео на денот