• зорица брунцлик

ВИРАЛНО ВИДЕО | Калуѓерки се веселат на приватна прослава: Играат и уживаат со хитовите на Зорица Брунцлик

На социјалните мрежи се појави видео од приватна прослава. Покрај бројните гости во фокусот на вниманието се две калуѓерки кои одлично се забавуваат на прославата. Гостинките се облечени во својата црковна облека додека танцуваат и се веселат заедно со другите гости. Може да се забележи дека гостите непотребно изгледаат зачудено додека калуѓерките уживаат во прославата, …

ВИРАЛНО ВИДЕО | Калуѓерки се веселат на приватна прослава: Играат и уживаат со хитовите на Зорица Брунцлик Read More »