• зоолошка градина

Млади лавчиња шверцувани во Македонија!

Младенчиња на лав најверојатно се шверцувани во Македонија, тврди портпаролката на Скопската зоолошка градина Тина Мицковска, врз основа на фотографии објавени на социјалната мрежа Фејсбук. Повеќе лица од Македонија објавија на своите профили фотографии и видеоснимки со млади лавчиња за кои се тврди дека се снимени во Македонија, иако во земјава е најстрого забранета трговија …

Млади лавчиња шверцувани во Македонија! Read More »