• завршни

Завршни зборови на обвинителство за „Трезор“

Со завршни зборови на обвинителството денеска во Основниот кривичен суд во Скопје продолжува судењето за предметот „Трезор“, кој се однесува за злоупотреба на средства од Буџетот на државата во висина од 862.045 евра за набавката на електронско-комуникациска опрема за потребите на Петтата управа при УБК. За набавката на опремата обвинителството тврди дека наместо МВР да …

Завршни зборови на обвинителство за „Трезор“ Read More »