• заведување

Пет работи кои мажот ги забележува прво кај жената

Заборавете на нелакираните нокти, фризурата, депилациите, солариумите… Мажите се многу поедноставни, па некои работи воопшто и не ги забележуваат, се вели во истражувањето спроведено од списанието „Менс хелт“. Истото истражување вели дека жената за првиот состанок троши и до шест часа на подготвување. Но, мажите забележуваат сосема други работи на неа, а на листата на …

Пет работи кои мажот ги забележува прво кај жената Read More »